6. syyskuuta: Vitkastelun vastustamispäivä

Jos vitkastelet pakastamiesi ruokien käytössä (etkä käytä vedenpitävää tussia), voi olla että saat myöhemmin syödä ns. sulata-ja-ylläty -annoksia.

Tänään, kuudes päivä syyskuuta, on virallinen Vitkastelun vastustamispäivä (Fight Procrastination Day).

Jokainen vitkastelee joskus. Monille ihmisille vitkastelu on elämäntapa. Jotkut ovat kehittäneet sen varsinaiseksi taiteeksi. Oletko yksi heistä?

Lupaa tänään itsellesi hoitaa pois yksi asia, jota olet lykännyt ja lykännyt. Varaa se hammaslääkäriaika, tee se suursiivous, soita se puhelu, kirjoita se dokumentti.

Sinun ei tarvitse muuta kuin lopettaa vitkastelu ja päättää taistella sitä vastaan. Toimi nyt. Toimi tänään!

Vitkastelun emä-äiti pasianssi on tuhlannut tässä maailmassa enemmän aikaa kuin mikään muu. Jos et muuta keksi, ole pelaamatta pasianssia tänään. Yhtään kertaa.

Mieheni lupaa olla viettämättä lempikeskustelufoorumillaan liikaa aikaa – koko viikon. Lapseni lupaa mennä vetkuttelematta iltatoimille ja nukkumaan. Itse lupaan käydä koirien kanssa lenkillä tasan klo 12.30. Mitä sinä aiot tehdä?

Kyllä niitä töitä pian tekis, ajatukset ne on kun ajan vie.

Hyvää vitkastelun vastustamispäivää!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa