Vierailulla kulttuurihotelli Kuninkaan Kaarteessa

Ystäväni Caroline miehensä kanssa on hankkinut Vantaan ja Sipoon rajalta ikivanhan koulurakennuksen, jonka he ovat vuoden aikana kunnostaneet ja uudistaneet lattiasta kattoon. Björkbackan koulu on heidän taitavissa käsissään muuttunut Kuninkaan Kaarteeksi. Katon alta löytyy nyt tunnelmallisia majoitushuoneita, sauna, pieni eläinhotelli ja ruokasali. Caroline lupaa laittaa vieraille englantilaista aamiaista. Salissa voi järjestää taidenäyttelyitä, pieniä konsertteja ja muita tapahtumia.

Meidät kutsuttiin epävirallisiin avajaisiin tutustumaan paikkaan ja nauttimaan naposteltavista jousimusiikin kera. Caroline on ammattiviulisti, joka on ehtinyt musiikkiuransa jälkeen tehdä paljon muutakin. Hän opiskelee nykyään hevosalaa ja heillä onkin kolme omaa hevosta, joiden on tarkoitus muuttaa myös samaan pihapiiriin, kunhan tilat saadaan kuntoon.

Vastaanotto oli kuninkaallinen – isäntäpari oli pukeutunut viimeisen päälle teeman mukaan.

Ottamani kuvat eivät tee oikeutta sisustukselle, mutta toivottavasti näistä saa vähän käsitystä tyylistä!

Olin aivan valmis muuttamaan heti näiden verhojen alle.

Ensimmäinen ikkunalaudalla oleva käsienpesuallas, jonka olen nähnyt!

Jousilla soitettiin barokin ja romantiikan ajan musiikkia.

Kiitos Caroline ja Jussi ihanasta päivästä!

Kuninkaan Kaarteen osoite on Vanha Porvoontie 338, Vantaa (joissakin navigaattoreissa Sipoo). Lentokentälle matkaa on parikymmentä minuuttia, Tikkurilaan pääsee vartissa.

WWW-sivut: http://www.kuninkaankaarre.com
Facebook: https://www.facebook.com/KuninkaanKaarre
Eläinhoitola: https://sites.google.com/site/kuninkaanelaimet

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa