Valokuvien skannauspalveluita

Kuva: Joe Shlabotnik

Komeroita raivatessa voi tulla eteen laatikoittain paperisia valokuvia, jotka olisi mukava saada digitaaliseen muotoon. Digikuvia on helpompi jakaa muille, muokata ja järjestellä kuin fyysisiä lappusia, niitä voi helposti katsella tietokoneen ruudulta tai televisiosta, ja ne vievät myös huomattavasti vähemmän fyysistä tilaa.

Kuvia voi hyvin skannata itsekin, mutta jos niitä on todella paljon, voi homman antaa muiden tehtäväksi.

Tutustu esimerkiksi seuraaviin skannauspalveluihin:

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä järjestetään kotia, käytetään käteviä palveluita ja luovutaan ylimääräisestä, mutta myös nostetaan katse lillukanvarsista. En neuvo mihin lastenhuoneen pehmolelut laitetaan, vaan kysyn, miksi niitä ylipäänsä pitäisi hankkia niin paljon, ettei tiedä mihin ne laittaisi.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa