Voitolla yöhön

Tunnustin joskus jollekulle, että olen joissain asioissa vähän hahmotushäiriöinen. Eksyn helposti, yritän vieraissa paikoissa väärästä ovesta ulos ja sen sellaista. Tämä joku piti kovin huvittavana, että tällaisen aivon kanssa voisi olla ammattijärjestäjä.

Vähän jäi asia hampaankoloon, ja nyt haluankin ylpeänä esitellä todistusaineistoa siitä, että aivoni voivat joskus toimia järkevästikin.

Käydessäni taannoin Apuvälinemessuilla osallistuin Apu-Sylvin osastolla pieneen kilpailuun. Pikkuruisista askarteluhelmistä oli tehty kuvioitu liina ja apusylviläiset kysyivät, montako helmeä työhön on käytetty. Tartuin toimeen järjestelmällisesti laskien ja päädyin tulokseen 17600. Mietin ensin pyöristäisinkö sinne tai tänne, mutta jätin kuitenkin luvun lapulle.

Lauantai-iltana sain sitten soiton. Olin arvannut lähimmäksi, 122 helmen päähän oikeasta vastauksesta!

Ha!

Palkinnoksi tuli postissa pieni liinanen, kynttilä ja suklaata, juuri pimeään syksyyn sopiva setti. Kiitos!

Ja mikä on tämä Apu-Sylvi? Se on uusi kotimainen apuväline, joka on kehitetty ensisijaisesti liikerajoitteisen henkilön käsitöiden tekemisen avuksi. ApuSylvi on kehitetty ja testattu toimivaksi Kainuussa, halvaantuneen mutta intohimoisen käsityöntekijän tarpeeseen. Se on eräänlainen alusta, jonka päällä voi kirjoa, virkata ja tehdä helmitöitä yhdelläkin kädellä. Jos tunnette jonkun tarvitsevan, vinkatkaapa!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa