Kissojen invaasio

Kirjoitin elokuussa 2013 eri mahdollisuuksista ajatella koriste-esineiden säilytystä uudella tavalla. Mainitsin myös vanhan kissakokoelmani:

Minun täytyy tunnustaa, että kissat ovat vielä olemassa. Ne ovat jossain pölyttyneessä laatikossa vanhempieni luona. Minun täytyy vielä jonain päivänä kohdata kaikki ne vaivalla kerätyt kissat silmästä silmään, tarttua kissaa hännästä, nostaa kissa pöydälle ja ratkaista kattikysymys.

Tänään ratkaisin tämän kattikysymyksen. Avasin laatikot ja otin jokaisen koristekissan omasta pussistaan, johon olin sen huolellisesti käärinyt. Asettelin ne lattialle vierekkäin ja katsoin niiden häntiä ja tassuja.

On myös mahdollista, että olen oikeastaan kerta kaikkiaan kyllästynyt koko läjään. Haluan ampua ne maatakiertävälle radalle ja siirtyä uuteen kissapatsaattomaan vaiheeseen elämässäni.

Onhan se mahdollista, mutta ei tänään.

Kissat saivat paikan hyllystä, jossa meillä on ollut CD-levyjä. (Kyllä, olemme säästäneet ja kuunnelleet tänä Spotify-aikana myös niitä.) Levyt pakattiin vuorostaan laatikkoon.

Miau!

 

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa