Vihdoinkin 2+1 kotiärsiötä kuntoon

Tämän päivän aiheena on pienten mutta ärsyttävien asioiden korjaus, joka on odottanut tekemistään.

***

Tapaus 1.

Olohuoneen nurkassa sohvan takana johtokasa, joka ei näy silmään mutta ärsyttää viikottain imuroidessa ja luututessa. (Miksi pistorasia ei ole huoneen nurkassa vaan metri siitä keskemmälle päin, älkää kysykö.) Ratkaisu: nostetaan johdot pois lattialta kaapin reunaan ruuvatun telineen avulla. Kotelointi ja muu siistiminen vielä puuttuu, mutta ärsytys väheni jo.

Tapaus 2.

Pannunalusen nostaminen koukuilla kaapin seinälle. Tämän tapauksen ratkaiseminen oli miltei ärsyttävämpää kuin itse ongelma, koska kaappi oli vähän turhan kapea ruuvaaville lihaksikkaille käsivarsille. Muutaman kirosanan avulla saimme lopulta homman maaliin. Liimaamalla olisi onnistunut helpommin. Mutta nyt on niin kiva laittaa ritilä naulaan!

Tapaus 3.

Katastrofi odottamassa tapahtumistaan. Taloyhtiön mattotelineellä ei saa tuulettaa mitään, joten ruuvasimme aikoinaan autokatoksemme kattoon tuuletustangot. Ne ovat toimineet hienosti, mutta koska puurimat eivät ole olleet lenkeissä tukevasti kiinni, mieheni on saanut toisen niistä kerran niskaansa. Onneksi hän oli välissä, koska muuten se olisi tullut auton päälle. Vihdoin saimme otettua kätösiimme neljä ruuvia ja meisselin ja kiinnitettyä tangot kunnolla. Nyt saavat matot tanssia tangollaan miten paljon haluavat!

Autokatoksen kattoon ripustettu puurima tekstiilien tuuletusta varten

 

Mitä rasittavaa ja ärsyttävää sinä voisit vihdoinkin fiksata kuntoon tänään tai vaikka heti ensi viikonloppuna?