Näin toivotat murtovarkaan tervetulleeksi kotiisi loman aikana

Lomakausi alkaa ja murtovarkaat ovat taas liikkeellä. Näillä keinoin varmistat varkaiden tyytyväisyyden:

1. Älä vain kerro naapureille lähteväsi lomalle, äläkä varsinkaan pyydä heitä katsomaan vähän talon perään. Kerro sen sijaan asiasta kaikille Facebookissa.

2. Kun lähdet, vedä kaikki verhot tiukasti kiinni ja jätä valot päälle. Tällaiseltahan kaikki asutut talot näyttävät. Päivin öin.

3. Älä katkaise postia ja lehtitilausta loman ajaksi. Kyllä se laatikkoon tai eteiseen mahtuu. Luukussa viikon näkyvillä nököttävät pitsamainokset toimivat oikein tervetuliaiskylttinä.

4. Jätä vara-avain tavalliselle paikalleen maton tai kukkaruukun alle. Olisihan ikävää, jos vorot rikkoisivat ikkunan.

5. Ikkunaa ei tietystikään tarvitse rikkoa, jos yksinkertaisesti unohdat lukita takaoven.

6. Anna ruohikon rehottaa (tai talvisin kinosten kasvaa). Vaikka tavallisesti trimmaatkin sitä kynsisaksilla, loman aikana on turha stressata.

Rentouttavaa lomaa!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa