Kotipalvelu Kehrälintu tarjoaa iloista apua ikäihmisille

Kotipalvelu Kehrälinnun tarina ei ole niitä kaikista tavanomaisimpia. Yrittäjä Shiv Sharma lähetettiin jo 18-vuotiaana kotoaan Pohjois-Intiasta Eurooppaan ansaitsemaan rahaa perheelleen. Hän teki Espanjassa erilaisia töitä usean vuoden ajan, kunnes tapasi Aurinkorannikolla suomalaisen Heidin.

Nuorenparin muutettua Suomeen Shiv aloitti suomen kielen opinnot ja löysi sinnikkään etsimisen jälkeen harjoittelu- ja oppisopimuspaikan vanhusten palvelukeskuksesta. Päivät kuluivat työskennellen palvelukeskuksessa hoitoapulaisena, illat suomen opiskelussa, kokeisiin valmistautumisessa ja näyttösuunnitelmien tekemisessä. Jouluna 2014 Shiv valmistui vanhustyöhön erikoistuneeksi lähihoitajaksi.

Shiv tulee yrittäjäperheestä ja oma yritys on ollut aina hänen unelmansa. Vuodenvaihteessa perhe muutti Jyväskylästä Heidin kotikaupunkiin Tampereelle ja Shiv perusti Kotipalvelu Kehrälinnun, joka tarjoaa kotiapu- ja hoivapalveluita ikäihmisille Tampereen alueella ja lähikunnissa.

Shiv tekee työtä vanhusten kanssa aina iloisella mielellä. Hän on sydämellinen, aurinkoinen ja todella välittää asiakkaistaan. Hänelle on periytynyt kotoa ja omasta kulttuuristaan vahva kunnioitus vanhempia ihmisiä kohtaan.

Kotipalvelu Kehrälintu tarjoaa selkeitä palvelupaketteja asiakkaalle, joka tarvitsee säännöllistä apua. Palvelupaketin hinta on kiinteä ja siihen kuuluu tietty tuntimäärä apua, hoivaa ja hyvinvointia. Kotikäynneillä tehdään joustavasti sitä, mihin kulloinkin on tarvetta, esim. ikkunanpesua tai kaupassa käyntiä. Yhdessä voidaan vaikkapa lähteä ulkoilemaan tai valmistaa ruoka-annoksia pakastimeen.

Tutustu Kehrälinnun palveluihin heidän kotisivuillaan!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa