Naapurit, ei enää mitään nähtävää! Erota kodin sisäpuoli ja ulkopuoli

Pihan tasolla ja kulkuväylän varrella oleva makuuhuoneen ikkuna ei houkuta pitämään verhoja auki. Jokseenkin aina kun näkymä on ollut avoin, joku on ohimennessään kurkannut sisälle. Meillä on kauhean kivat naapurit, mutta pidän kuitenkin mieluummin makuuhuoneemme yksityisenä tilana. Siispä olemme eläneet verhojen takana keinovalossa.

Ikuhämärä alkoi käydä hermoille, joten ratkaisin asian ikkunakalvolla. Kalvo peittää sopivasti ikkunan alaosan, ja yläosan peittona voi olla verho tai sitten ei mitään.

Kalvo oli helppo kiinnittää. Ensin varmistettiin että pala on sopivan kokoinen ikkunaan. Meidän piti leikata pieni suiro reunasta pois. Sitten ikkuna puhdistettiin sormen-, tassun- ja kuononjäljistä ja kostutettiin vesi-astianpesuaineseoksella. Kalvopalasta otettiin pois suojamuovi ja se läntättiin märkään ikkunaan. Vesikerroksen päällä kalvon sijoittelun sai vielä viimeisteltyä. Kuplat ja ylimääräiset vedet poistettiin lastalla.

Nyt sisäpuoli pysyy sisäpuolena ja ulkopuoli ulkopuolena. Tykkään että asiat ovat järjestyksessä!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa