Julkisivun takana

Kun yhdistin kotisivut ja blogin uuden julkaisualustan päälle, valitsin intuitiolla sivujen yläkuvitukseksi kesällä ottamani kuvan kerrostalon seinästä. Pidän kuvan lämpimistä väreistä ja säännöllisistä ikkunariveistä. Kuvassa näkyvä kattokin on kaunis.

 

Jälkeenpäin päähäni pälkähti, että onhan siinä jotain symboliikkaakin. Järjestämistyö on usein siistin julkisivun taakse menemistä. Järjestäjä itse taas voi ajatella, että häneltä odotetaan täydellistä julkisivua. Itse olen tosin ottanut päinvastaisen kannan ja annan elämän näkyä.

Halusin uudistuksella selkeyttää sekä lukijoille että itsellenikin niitä neljää teemaa, jotka nousevat kerta toisensa jälkeen pintaan. Ne ovat
– kodin järjestys ja säilytys
– omistaminen  ja jakaminen
– asumisen teknologia
– lunki lifestyle

Ne näkyvät nyt blogissa kategorioina. Vanhat tagit ovat edelleen aihetunnisteina olemassa.

Tällaisella sapluunalla jatketaan juttuja! Kommentoikaa, kysykää, ehdottakaa aiheita, tai vain moikatkaa. On tosi mukavaa saada viestejä, ettei tunnu yksinpuhelulta. Kiitos kaikista tähän asti tulleista kommenteista.

Kirjoittaminen on ihanaa, mutta saa nähdä tarttuisinko myös videoiden tekoon… se on nykyaikaa mutta niin kovin korkean kynnyksen takana!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa