Täällähän on vaikka mitä!

Järjestelylle on paljon hyviä syitä, ja minulle se on myös stressinhallintaa. Jos jokin asia tai tilanne kismittää, niin pieni järjestelytuokio helpottaa kummasti. Jos saa jotain laitettua pois, vielä parempi.

Tässä yhtenä päivänä kismitys toi minut keittiön seinähyllyille. Muutettuamme tähän asuntoon vaihdoimme maustehyllyn tapaisen lokerikon kolmeen avohyllyyn. Ne ovat olleetkin niin mieluisia, että ovat vaivihkaa täyttyneet ylenpalttisesti.

Pyyhin pölyjä, löysin vanhoille tee- ja kahvipurkeilleni nerokkaamman paikan, siirtelin esineitä, asettelin tavarat ilmavammin hyllylle.

Mieheni vilkaisi ohimennen mitä puuhaan, jäi oikein katsomaan, ja sanoi: ”Ai, laitoit nuo kissat sinne ylös.” Minä ihmettelemään, että ovathan ne aina siellä olleet. Tarkemmin tutkittuaan mies bongasi hyllyltä useita tavaroita, joita ei ollut aiemmin huomannut. ”Täällähän on vaikka mitä!”

Tämä oli vain pientä pöyhintää pienellä alueella.

Mitä tavarapaljouteen kadonnutta voisit löytää, jos järjestäisit kokonaisen kaapin tai varastohuoneen? Ja toisaalta: mitkä kauniit esineesi haluaisit nostaa paremmin esille antamalla niille vähän väljemmän ympäristön?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa