Tampereen palvelut lapsiperheille yhdestä paikasta

Tiedon etsiminen netistä on pahempaa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Se on usein pikemminkin kuin sen ainoan terävän neulan etsimistä sadasta neulatyynystä, jotka on piilotettu ympäri taloa.

Jos elät lapsiperheessä, sinulle todennäköisesti on liiankin tuttua jatkuva tarpeellisten kapineiden hukkaaminen ja etsiminen. Et varmastikaan jaksaisi tehdä sitä vielä verkossakin. Mistä tietoa neuvoloista, iltapäiväkerhoista, ongelmista teinin kanssa, mistä tukea univelasta saati avioerosta selviytymiseen?

Tampereella kokeillaan nyt uutta palvelua.

tampereenpalvelut.fi kokoaa tietoa Tampereella perheille tarjolla olevista Tampereen kaupungin, yritysten, järjestöjen ja seurakuntien palveluista samaan paikkaan.

Toimijoita voi etsiä karttanäkymästä, ja palvelut on ryhmitelty myös selkeästi elämänvaiheittain.

Palveluita perheille Tampereella -verkkosivu
Tampereen perheiden palvelut samalla sivulla

Sivusto on testikäytössä marraskuun loppuun saakka. Jos asiakkaat kokevat sivuston toimivaksi, se otetaan pysyvään käyttöön ja sisältöä laajennetaan uusiin palveluihin. Kokeile siis sivustoa, etsi oman perheesi tilanteeseen sopiva tieto, apu ja tuki ja anna palautetta!

Lisätietoa palvelusta:

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/artikkelit/2017/09/13092017_1.html

Taustalla avointa dataa tarjoava tietovaranto

Palveluportaali hakee palveluiden tuottajatietonsa Suomi.fi-palvelutietovarannosta. Se on julkinen, kaikkien hyödynnettävissä oleva tietokanta, johon kerätään tieto erilaisista (ensisijaisesti julkisen puolen) palvelukanavista. Palvelujen tiedot löytyvät hakusanoilla yhdenmukaisesti riippumatta siitä, mikä organisaatio palvelua tuottaa.

 

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa