Pop up Shoppeenmäki 21.11.–20.12.

Ylöjärvellä kokeillaan uudenlaista keinoa saada tyhjinä oleviin tiloihin eloa ja pöhinää. Pop Up Shoppeenmäki -tapahtumassa vanhan TE-toimiston tilat täyttyvät pienistä popup-kaupoista ennen joulua 21.11.–20.12. väliseksi ajaksi. Mukana on yli 40 toimijaa, jotka myyvät tuotteita tai palveluita.

Olen itsekin mukana 5.–8.12. Itsenäisyyspäivänä popup ei ole auki. Myyn siellä (ehkä monista muista poiketen) tyhjyyttä ja tilaa.

Osoite on Työväentalontie 5. Parkkipaikkoja ei ole hurjasti, saapukaa julkisilla tai vaikka Kyyti-palvelulla!

Nähdään!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa