Avaimet järjestykseen

Meillä laitetaan avain aina sisälle tullessa kuraeteisen avainkaappiin, josta se lähtiessä yleensä löytyy, jollei ole jäänyt taskun pohjalle. Kaappi on toiminut oikein hyvin, kunnes joku viikko sitten rämähti itsekseen lattialle. Kipsilevyssä pysyy naula tiettyyn rajaan saakka, ja se raja tuli nyt vastaan.

Voitte vain kuvitella miten hyvä kaappi tämä oli ennen hajoamistaan.

Eteisessä meillä on pikkuinen yhdestä laudasta tehty käsistälaskuhylly postia ja hanskoja varten, ja sen päälle avaimet muuttivat siksi aikaa, että keksisimme uuden ratkaisun. Hyllykin suoritti velvollisuutensa oikein hyvin, kaikki oli näkyvissä ja helposti otettavissa. Hyllyä vain olisi kiva käyttää alkuperäisessä tarkoituksessaan.

Mietin ensin sellaista reikälevyä, johon saisi työkalujen säilytystyyliin pieniä tappeja tai koukkuja, ja verkkoa, johon voisi myös ripustaa jotain s-koukkuja.

Lopuksi päätin käyttää ilmoitustauluja ja karttanupeja.

Hyvin toimii ja on siistin näköinen!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa