3 uutta palveluideaa

Kuva: Amy Guth

Yksin tekeminen on kamalan tylsää ja yksin ideointi jopa hyödytöntä. Ajattelin ideoida teidän kanssanne erilaisia palveluita, jotka voisivat helpottaa elämää ja ehkä säästää luontoakin. Kommentoikaa, kannustakaa, tyrmätkää, keksikää omianne!

Ongelma: paljon t-paitoja, joissa on kiva kuva. Vievät paljon tilaa. Kaikki olisi kiva säästää.
Ratkaisu: paita, johon voi vaihtaa eteen kuvan esim. neppareilla. Vanhat paidat voisi viedä nepparoitavaksi. Uusia kuvia voisi hankkia hankkimatta koko paitaa. Kivat kuvat eivät kulu pesussa, ne voisi ottaa pesun ajaksi pois.

Ongelma: haluaisi vähentää tavaraa, mutta ”tätä voi vielä tarvita!”
Ratkaisu 1: tavaroita voi laittaa väliaikaissäilytykseen. Jos ei muista mitä sinne on vienyt ja ei tarvitse niitä tiettyyn aikaan, ne menevät eteenpäin esimerkiksi kierrätyskeskukselle tai muuhun hyväntekeväisyyteen.
Ratkaisu 2: yhteisön yhteiset tavarat, varasto, josta voi käydä hakemassa mitä tarvitsee ja tuomassa mitä ei enää tarvitse.

Ongelma: haluaisi vähentää autoilua, mutta välillä tarvitsee kuljettaa isompia lasteja
Ratkaisu: vuokrattava sähköavusteinen tavarapyörä

Mitä käyttäisit? Mitä tarvitsisit?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa