31. joulukuuta: Päätä jo -päivä

Aika menee arvellessa, päivä päätä käännellessä.

Uudenvuoden aattona tehdään perinteiden mukaan lupauksia uudelle vuodelle. Sinäkin olet ehkä joskus luvannut yhtä sun toista, mutta näin vuoden lopussa huomaat, ettet ole toteuttanut niistä yhtään.

Juttelin erään terveelliseen ruokavalioon kannustavan mobiilipalvelun edustajan kanssa. Hän kertoi, että heti vuodenvaihteen jälkeen palveluun rekisteröityvien käyttäjien määrä on huipussaan. Palvelua jaksetaan käyttää kuukausi pari, ja sitten käyttäjä passivoituu. Siinä se elämänmuutos olikin.

En kannusta tyhjien lupausten tekemiseen. Tiedämme kaikki, miten siinä käy.

Sen sijaan vietämme vuoden viimeisenä päivänä Päätä jo -päivää. Olet lykännyt koko vuoden joidenkin päätösten tekemistä. Tekisinkö niin vai näin? Tekisinkö ollenkaan? Milloin tekisin? Jossain vaiheessa sinun pitää tehdä päätös.

Ja tänään on se päivä.

Jos aiot tulla johonkin lopputulokseen tänä vuonna, nyt on kiire. Ja mitä sanot: eikös kannata puhdistaa pöytä ja aloittaa alusta vuonna 2014?

Ensin voit vaikka päättää, aiotko saada aikaan jotain erityistä ensi vuonna. Sitten päätät mitä aiot tehdä ja saavuttaa.

Ei lupauksia, vaan päätöksiä. Iloista päätöksentekopäivää!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa