4. joulukuuta: Vapaaehtoisten päivä

Suomalaiset välittävät toisistaan ja ympäristöstään. Kaksi viidestä suomalaisesta tekee palkatonta työtä yhteiseksi hyväksi. Joukko kasvaa, ja kohta joka toinen meistä on sellainen – vapaaehtoinen.

Vapaaehtoisten päivä haluaa tuoda esiin ja kiittää suurta vapaaehtoisten joukkoamme.

Tule mukaan torjumaan yksinäisyyttä, luomaan luottamusta, hyvinvointia ja yhdessä tekemisen mahdollisuuksia. Sairaaloissa, urheilukentillä, yhteisötaloilla, toreilla, metsissä tai vaikka kouluissa.

Vapaaehtoistoiminnan tukeminen on hyvä sijoitus: yksi siihen käytetty euro tuottaa kuuden euron verran tulosta. Tulos on hyvinvointia, jaksamista, luottamusta ja yhteisöllisyyttä.

Minä olen mukana kaverikoiratoiminnassa. Käyn koirani kanssa säännöllisesti tervehtimässä erästä tosi mukavaa kehitysvammaisten aikuisten ja vanhusten porukkaa. Samalla kun omat ennakkoluuloni vammaisista ovat hälvenneet, odotetut koirakäynnit ovat tuottaneet paljon iloa ja riemua asukkaille. Suosittelen lämpimästi toimintaa kaikille ihmisystävällisten ja rauhallisten koirien omistajille, jotka pystyvät sitoutumaan toimintaan pitempiaikaisesti.

Tampereen alueella on paljon mahdollisuuksia osallistua vapaaehtoistoimintaan omien resurssien mukaan. Vinkkejä tarjoaa ToimintaSuomen hakukone. Mitä sinä voisit tehdä?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa