6. syyskuuta: Vitkastelun vastustamispäivä

Jos vitkastelet pakastamiesi ruokien käytössä (etkä käytä vedenpitävää tussia), voi olla että saat myöhemmin syödä ns. sulata-ja-ylläty -annoksia.

Tänään, kuudes päivä syyskuuta, on virallinen Vitkastelun vastustamispäivä (Fight Procrastination Day).

Jokainen vitkastelee joskus. Monille ihmisille vitkastelu on elämäntapa. Jotkut ovat kehittäneet sen varsinaiseksi taiteeksi. Oletko yksi heistä?

Lupaa tänään itsellesi hoitaa pois yksi asia, jota olet lykännyt ja lykännyt. Varaa se hammaslääkäriaika, tee se suursiivous, soita se puhelu, kirjoita se dokumentti.

Sinun ei tarvitse muuta kuin lopettaa vitkastelu ja päättää taistella sitä vastaan. Toimi nyt. Toimi tänään!

Vitkastelun emä-äiti pasianssi on tuhlannut tässä maailmassa enemmän aikaa kuin mikään muu. Jos et muuta keksi, ole pelaamatta pasianssia tänään. Yhtään kertaa.

Mieheni lupaa olla viettämättä lempikeskustelufoorumillaan liikaa aikaa – koko viikon. Lapseni lupaa mennä vetkuttelematta iltatoimille ja nukkumaan. Itse lupaan käydä koirien kanssa lenkillä tasan klo 12.30. Mitä sinä aiot tehdä?

Kyllä niitä töitä pian tekis, ajatukset ne on kun ajan vie.

Hyvää vitkastelun vastustamispäivää!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa