Avaimet järjestykseen

Meillä laitetaan avain aina sisälle tullessa kuraeteisen avainkaappiin, josta se lähtiessä yleensä löytyy, jollei ole jäänyt taskun pohjalle. Kaappi on toiminut oikein hyvin, kunnes joku viikko sitten rämähti itsekseen lattialle. Kipsilevyssä pysyy naula tiettyyn rajaan saakka, ja se raja tuli nyt vastaan.

Voitte vain kuvitella miten hyvä kaappi tämä oli ennen hajoamistaan.

Eteisessä meillä on pikkuinen yhdestä laudasta tehty käsistälaskuhylly postia ja hanskoja varten, ja sen päälle avaimet muuttivat siksi aikaa, että keksisimme uuden ratkaisun. Hyllykin suoritti velvollisuutensa oikein hyvin, kaikki oli näkyvissä ja helposti otettavissa. Hyllyä vain olisi kiva käyttää alkuperäisessä tarkoituksessaan.

Mietin ensin sellaista reikälevyä, johon saisi työkalujen säilytystyyliin pieniä tappeja tai koukkuja, ja verkkoa, johon voisi myös ripustaa jotain s-koukkuja.

Lopuksi päätin käyttää ilmoitustauluja ja karttanupeja.

Hyvin toimii ja on siistin näköinen!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa