Avaimet järjestykseen

Meillä laitetaan avain aina sisälle tullessa kuraeteisen avainkaappiin, josta se lähtiessä yleensä löytyy, jollei ole jäänyt taskun pohjalle. Kaappi on toiminut oikein hyvin, kunnes joku viikko sitten rämähti itsekseen lattialle. Kipsilevyssä pysyy naula tiettyyn rajaan saakka, ja se raja tuli nyt vastaan.

Voitte vain kuvitella miten hyvä kaappi tämä oli ennen hajoamistaan.

Eteisessä meillä on pikkuinen yhdestä laudasta tehty käsistälaskuhylly postia ja hanskoja varten, ja sen päälle avaimet muuttivat siksi aikaa, että keksisimme uuden ratkaisun. Hyllykin suoritti velvollisuutensa oikein hyvin, kaikki oli näkyvissä ja helposti otettavissa. Hyllyä vain olisi kiva käyttää alkuperäisessä tarkoituksessaan.

Mietin ensin sellaista reikälevyä, johon saisi työkalujen säilytystyyliin pieniä tappeja tai koukkuja, ja verkkoa, johon voisi myös ripustaa jotain s-koukkuja.

Lopuksi päätin käyttää ilmoitustauluja ja karttanupeja.

Hyvin toimii ja on siistin näköinen!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!