Buustikirja – Tehtäisiinkö yhdessä kaikesta vähän parempaa?

Näinä päivinä on oltava paras versio itsestään, pidettävä omista aikaansaannoksistaan kovaa ääntä ja kilpailtava toisten kanssa jatkuvasti.

Joiltakin meistä tämä sujuu luontaisemmin kuin toisilta. Kovaäänisten ideat eivät ole välttämättä yhtään sen parempia kuin hiljaisten, mutta ne kuullaan paremmin. Näin hyödynnämme kuitenkin vain murto-osan mahdollisuuksista.

Ympärillämme on aivan liikaa surkeutta, apatiaa, syrjäytymistä, eriytymistä. Näen niin paljon mahdollisuuksia, jotka eivät nyt toteudu. Kaikkien kätketty potentiaali täytyisi saada käyttöön. Pystyisimme paljon parempaan, kun tukisimme toisiamme. Ehkä se on höttöä ja idealismia – tai ehkä ei?

Olen pohtinut paljon mikä oma elämäntehtäväni oikein on, ja minun on ollut vaikea keksiä sitä yhtä punaista lankaa. Sitten välähti. Tajusin, että olen saanut aina eniten iloa muiden kirittämisestä ja kannustamisesta, erityisesti niiden, jotka ovat vähän epävarmoja tai jäämässä muista jälkeen. Jos olen jotain oppinut, olen aina yrittänyt jakaa sitä heti muillekin.

Kokosin pohdintojani vähän yhteen ja minulla on nyt kasassa pieni kirjasen alku, jossa hahmottelen 4×8 tapaa parantaa maailmaa. Haluaisin, että lukisit sen ja kertoisit, mitä mieltä olet.

Buustikirja, korret samaan kasaan

Tekstin työnimi on Buustikirja – Kuinka rakentaa keko kantamalla korret samaan paikkaan muiden kanssa

Jos laitat minulle sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle linkin! Pidän sinut ajan tasalla kirjasen uusista versioista. Jos innostut kirjasen ajatuksista, olet ehkä kiinnostunut luomaan yhteisöä, jossa voimme viedä asiaa eteenpäin.

Kirjanen on vasta alkua. Haluaisin kuulla mitä ajattelet ideoista ja miten olet ehkä jo soveltanutkin niitä elämässäsi. Haluan laittaa liikkeelle vastavoiman ankeutukselle ja rohkaista toimintaan.


 


 

* kentät vaaditaan

 


Sähköpostiosoitteesi kerätään MailChimpin ylläpitämään postipalveluun, josta voit poistaa sen heti halutessasi, ja kirjanen lähtee sinulle automaattisesti.