Eräjärven Eerola kestitsee, juhlistaa, virkistää ja majoittaa

Eräjärven Eerola on Oriveden Eräjärvellä sijaitseva yritys, joka tarjoaa ruokailu-, majoitus- ja juhlapalveluita ihanissa maalaismaisemissa. Yrittäjä Hannele Eerola-Jämsén on asunut vuosia ulkomailla ja hyödyntää sieltä saamiaan kokemuksia perinteikkään kotitilansa toiminnan kehittämisessä. Kun tutustuin Hanneleen, kävi heti selväksi että hän on hyvin luova, persoonallinen, idearikas ja aikaansaava nainen, joka tekee kaikkensa vieraittensa viihtymisen eteen.

Eerolassa voi mm. nauttia värikkäistä slaavilaisista pidoista, pitää seminaareja tai vaikka suuria kesäjuhlia ja nukkua kätilön kammarissa. Tilalla järjestetään myös erilaisia kursseja.

Tilan kotisivut kuvagallerioineen löytyvät täältä:
http://www.eerola.net/
Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/erajarven.eerola

Käyntiosoite: Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa