Eräjärven Eerola kestitsee, juhlistaa, virkistää ja majoittaa

Eräjärven Eerola on Oriveden Eräjärvellä sijaitseva yritys, joka tarjoaa ruokailu-, majoitus- ja juhlapalveluita ihanissa maalaismaisemissa. Yrittäjä Hannele Eerola-Jämsén on asunut vuosia ulkomailla ja hyödyntää sieltä saamiaan kokemuksia perinteikkään kotitilansa toiminnan kehittämisessä. Kun tutustuin Hanneleen, kävi heti selväksi että hän on hyvin luova, persoonallinen, idearikas ja aikaansaava nainen, joka tekee kaikkensa vieraittensa viihtymisen eteen.

Eerolassa voi mm. nauttia värikkäistä slaavilaisista pidoista, pitää seminaareja tai vaikka suuria kesäjuhlia ja nukkua kätilön kammarissa. Tilalla järjestetään myös erilaisia kursseja.

Tilan kotisivut kuvagallerioineen löytyvät täältä:
http://www.eerola.net/
Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/erajarven.eerola

Käyntiosoite: Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa