Eteiskaluste yritti piilotella sekamelskaa, mutta eipä yritä enää

Eteisen säilytyspenkki
Siinä se on. Viattoman näköinen eteispenkki, jonka sisällä on säilytystilaa. Erittäin kätevä kaluste. Sen päälle voi laittaa kädestään postit, jos tyyny ei satu olemaan varattu Kreivi Kissan toimesta. Voi siinä istuakin. Pyörälliseen koriin menevät lapsen pipot ja hanskat.

Kun korin vetää esille, selviää melko äkkiä, että kori on imaissut sisuksiinsa paljon muutakin. Mitähän kaikkea siellä itse asiassa onkaan?


Eteispenkin sisältö lattialla sikin sokin

Laitoin sisällön sievästi riviin lattialle. Seitsemän lippistä, yksi aurinkohattu, kaksi ohutta pipoa, kaikkien heijastinliivit, hanskoja, villasukkia, kauluri ja vauvojen hanskanipsut x 2. Luulenpa etteivät ihan kaikki tavarat kuulu tänne.

Eteispenkin sisältö lajiteltuna

Ensin lippikset. Ajattelinkin että siellä on ehkä pari lippalakkia, mutta seitsemän 😀 Skotlanti-lippis on junnun lemppari, Invernessin matkailutoimistosta ostettu, ja se säilyy ilman muuta. Sitten siellä oli myös yksi, jonka luulen mieheni tuoneen eräältä ikimuistoiselta Etelä-Amerikan reissultansa, ja siihen en myöskään koske ilman neuvottelua. Mutta vähentämisen varaa on vielä.

Alla olevan lippiksen olen saanut vuosia, vuosia sitten italialaiselta kirjekaveriltani, joka oli Italian laivastossa ja lähetti minulle kortteja sieltä sun täältä. Olen kyllä käyttänytkin sitä, mutta nyttemmin sillä on ollut enemmän muistoarvoa. Otin lippiksestä kuvan ja sanoin sille heippa. Minun ei tarvitse enää säästää sitä. Olisi kyllä kiva kuulla laivastomiehen nykyiset kuulumiset!

Keltainen lippis on tuttu kaikille ekaluokkalaisen vanhemmille. Suomenkielisissä lakeissa taidetaan puhua keltanokasta, ruotsinkieliset aloittelijat ovat gulnäbbejä. Eipä sitä enää tule käytettyä. Lakissa oli jokin tahra, pesaisin sen. Jos lakki siistiytyy, se saa mennä kiertoon.

Laittelin pois parittomat ja rikkinäiset hanskat ja pesuun/kesäsäilytykseen menevät asusteet. Kori tyhjeni ihan huomaamatta!

Kesäpesuun löytyi koneellinen tavaraa, kuten junnun rakas talvitakki, jota hän haluaisi pitää nyt kymmenen asteen lämmössäkin.

Tehtävä suoritettu

Korissa on nyt vain käyttötavaraa ja koneesta tulossa puhtaita vaatteita säilytykseen ja kiertoon!

Mitäs salaisia säilytyspaikkoja te voisitte paljastaa ja raivata?