Journaali, pidä minua kädestä

Minun täytyy venyä vähän enempään kuin tavallisesti kuukauden verran. Jonkin verran normaalia enemmän tehtävää päivittäin ja enemmän vastuuta.

Vähän iski jännitys päälle, miten selviän. Halusin tuntea muutakin kuin kiirettä ja stressiä, halusin sen tunteen, että homma on hallussa.

Otin kaveriksi journaalin. Siis kirjoitusvihkon. Olen alkanut raapustaa siihen joka päivä muutaman sanan missä onnistun, miten menee, mikä askarruttaa, mitä pitäisi tehdä, mitä tuli tehtyä. Niin yrittäjyydessä kuin kotihommissakin.

Ensihavainto: tämähän on ihan älyttömän kivaa! En ole pitänyt päiväkirjaa kymmeneen vuoteen poislukien bloggaus, ja paperikaverin paluu on ollut riemukas.

Teiniangsteissa päiväkirjoihin tuli vuodatettua kaikenlaista, mitä en enää itsekään kehtaa lukea (saati näyttää jälkikasvulle). Tämän journaalin toteutan vähän rakentavammalla asenteella. En tee siitä varsinaista kalenterimaista bullet journalia, vaan annan ajatuksen virrata vapaasti.

  • Vihkoon voi kirjoittaa ja piirrellä vapaasti ja tsempata ja kehua itseään niin paljon kuin sielu sietää.
  • Käytän viivatonta paperia ja mustaa kynää, joka tekee kauniin jäljen. Yritän kirjoittaa erilaisilla kirjaimilla ja käsialoilla ja piirtelen pikku kuvia.
  • Päivä tuntuu selkeämmältä, kun ajatukset laittaa paperille. Lisäksi jää jälki siitä, mitä on tehnyt ja miten haasteista on selvinnyt.

Minulla on sellainen kutina, että tällaisesta vihkosta olisi hyötyä melkein kenelle vain, ja tiedän, että moni sellaista jo pitääkin.

Siihen voisi listata ne kuuluisat päivittäiset kolme asiaa joista on kiitollinen. Siihen voisi kirjata ajatuksia elämänmuutoksen keskellä, vaikkapa mitä muistoja ja mietteitä herää tavaraa vähentäessä. Omien ajatusten ja uskomusten pohtiminen on aina hyväksi, kun sen tekee itseään kannustaen.

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!