Kengät seinälle, eteisen lattia vapaaksi

Tuulikaappi, kuraeteinen, mitä näitä nyt on. Se vanhanaikainen välitila ennen sitä siistimpää eteistä. Meillä on sellainen ja se on oikein hyvä juurikin kuraisten lemmikkien kuivatteluun tai kenkien riisumiseen. Lattia on imuroinnin tarpeessa koko ajan, mutta tiellä on erilaisia popoja ja kotitohveleita. Useimmat kengät meillä ovat kenkäkaapissa, mutta sinne haluaa laittaa vain kuivia kenkiä, joista ei varise hiekkaa. Niitä vasta ulkoa tulleita (tai vakituisesti lattialle muuttaneita) sitten imurilla raivopäissään tönii ja husii nurkasta toiseen.

Vaikka meillä Roomba onkin ollut jo vuosikausia, opin vasta vähän aikaa sitten uuden sanan: roombable. Robotti-imurin omistajat pitävät kotinsa robotin imuroitavassa kunnossa eli ei mitään ylimääräistä lattioilla, hapsulliset matot pois ja niin edelleen. Tällainen roombattava koti on helppo imuroida käsinkin. Oma Roombamme ei aina selviä tuulikaapin kynnyksestä eikä sillä siis ole sinne asiaa, mutta tilasta piti saada millable. Päätin siis keksiä jotain, millä popot ja tohvelit saisi nostettua seinälle.

Tuulikaappimme on pieni ja kapea, eli sinne ei voi laittaa mitään kenkähyllyä. Ratkaisuni oli liimata seinään pallopääkoukut, joihin kengät voi ripustaa.

Ennen:

Jälkeen:

Nyt alkaa testi, miten tarrat kestävät ja miten mollukat toimivat käytännössä. Imurointi käy ainakin nyt kuin leikiten.

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!