Kengät seinälle, eteisen lattia vapaaksi

Tuulikaappi, kuraeteinen, mitä näitä nyt on. Se vanhanaikainen välitila ennen sitä siistimpää eteistä. Meillä on sellainen ja se on oikein hyvä juurikin kuraisten lemmikkien kuivatteluun tai kenkien riisumiseen. Lattia on imuroinnin tarpeessa koko ajan, mutta tiellä on erilaisia popoja ja kotitohveleita. Useimmat kengät meillä ovat kenkäkaapissa, mutta sinne haluaa laittaa vain kuivia kenkiä, joista ei varise hiekkaa. Niitä vasta ulkoa tulleita (tai vakituisesti lattialle muuttaneita) sitten imurilla raivopäissään tönii ja husii nurkasta toiseen.

Vaikka meillä Roomba onkin ollut jo vuosikausia, opin vasta vähän aikaa sitten uuden sanan: roombable. Robotti-imurin omistajat pitävät kotinsa robotin imuroitavassa kunnossa eli ei mitään ylimääräistä lattioilla, hapsulliset matot pois ja niin edelleen. Tällainen roombattava koti on helppo imuroida käsinkin. Oma Roombamme ei aina selviä tuulikaapin kynnyksestä eikä sillä siis ole sinne asiaa, mutta tilasta piti saada millable. Päätin siis keksiä jotain, millä popot ja tohvelit saisi nostettua seinälle.

Tuulikaappimme on pieni ja kapea, eli sinne ei voi laittaa mitään kenkähyllyä. Ratkaisuni oli liimata seinään pallopääkoukut, joihin kengät voi ripustaa.

Ennen:

Jälkeen:

Nyt alkaa testi, miten tarrat kestävät ja miten mollukat toimivat käytännössä. Imurointi käy ainakin nyt kuin leikiten.