Kylppärin kosmetiikkaähky

kasvojenhoito kosmetiikka purnukat

Hoitovoide, yövoide, emulsio, voidemainen pikakaunistaja, kasvovesi, vartalovoide, kuoriva puhdistustuote, voide raskausarpia vastaan, hoitoöljy, silmämeikinpoistoaine, saippua, vartaloöljy, naamio, kasvosaippua, silmänympärysvoide, seerumi, suojaava voide, sävyvoide, helpotusvoide, tehouute, silmänympärysnaamio.

Tässä muutamia ihonhoitotuotteita kosmetiikkakaupasta… vai kylppärisi kaapista?

Turhamaisuus, vähän matala itseluottamus tai kirkassilmäinen optimismi yhdistettynä huonoon muistiin ja impulssishoppailuun voi aiheuttaa kaapissa kosmetiikkaähkyä. Sinulla saattaa olla monia, jopa kymmeniä purnukoita, joista kaikista on vähän lipaistu tai pursotettu.

Kerro kerro kuvastin, miksi minulla on kaapissa kymmenen eri naamarasvaa.

Meinaan oli minullakin. Olen aina käynyt uuvutustaistelua ongelmanaamani kanssa ja kokeillut vaikka mitä tuotteita. Ostin paksua yövoidetta, huomasin hyvin äkkiä ettei se sovi minulle, ja purkki jäi käyttämättä. Heitin sen pois ja unohdin asian. Sitten taas jossain mainostettiin että on tärkeää käyttää yövoidetta ja ostin sellaisen, ja taas oli turha purkki hyllyssä. Tajusin tämän kierteen ehkä jossain kolmannen tai neljännen purkin kohdalla.

Jossain kohtaa päätin, että purkkirumba saa nyt riittää. Minulla on kasvojenhoitoon nyt kaksi tuotetta päivittäisessä käytössä ja kolmea muuta tuotetta käytän tarvittaessa. Seerumit ja kaunistajat saavat jäädä kauppaan ja hyllyni pysyy järjestyksessä.

(Pelkälle hanavesi-ruokasooda-linjalle en ole ihan vielä valmis lähtemään, mutta katsotaan sitä joskus myöhemmin…)


MITÄ VOIT TEHDÄ OMASSA KYLPPÄRISSÄSI:

Älä osta uusia kosmetiikkatuotteita.
Kuluta vanhat tuotteet loppuun.
Katso peiliin ja totea, että onpa huippu tyyppi!

P.S. Jos sinua kiinnostaa, mitä aineita käyttämäsi kosmetiikka sisältää, voit ladata Cosmethics-sovelluksen puhelimeesi.