Näin taittelet muotoonommellun lakanan tehokkaasti

Joillekin tehokkuus on sitä, että saa ahdettua samaan tilaan enemmän tavaraa tai enemmän tekemistä. Minä tykkään ennemminkin väljentää. Tässä hyvä esimerkki.

Jos sinulla on muotoonommeltuja lakanoita, niiden taittelu voi olla haastavaa. Allaolevalla videolla Jill Cooper näyttää, miten lakanan saa taiteltua pieneksi sieväksi paketiksi niin, ettei se vie paljoa tilaa kaapissa.

Taittelun taito on hyödyllinen osata, mutta lakanakaapin pullistelun ongelmaan on toinenkin ratkaisu.

Luovu turhista lakanoistasi!

Meillä on aikuisille kaksi aluslakanaa. Toinen käytössä, toinen pesussa. Eipä vie paljoa tilaa, vaikka säilytänkin sen mytyssä!

Miten pieneen tilaan teidän lakananne voisivat mahtua?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

2 kommenttia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hei! Missä kummassa tämä blogi on lymyillyt, kun nyt vasta siihen törmäsin. Ihan siis vasta puoli tuntia sitten. Täytyy käydä kaikki kirjoitukset läpi oikein ajan kanssa. Olipas hassu sattuma, että heti oli sellainen postaus, että olen aiemminkin ajatellut muissakin yksinkertaistamisblogeissa kommentoida. Nyt sen sitten teen. Tuo lakanoiden vähentäminen. Minä en kyllä käsitä, miksi pitäisi heittää pois rahalla ostettuja lakanoita, kun eivät ne yhdet kuitenkaan määräänsä kauempaa kestä. Meillä ainakin, kun "hetki" oli tullut, niin järjestään kaikki rupesivat hajoamaan. Sitten pitäisi taas rahalla hankkia uusia.Ymmärrän toki sen, että kaapeissa olisi väljempää sillä tavoin. Eihän niitä kuitenkaan ole pakko säilyttää niin, että ovat koko ajan tiellä. Voivathan ne olla tiiviisti pakattuna jossain varaston perukoilla siihen asti, kunnes täytyy ottaa käyttöön. Ugh, olen puhunut:-) Tämä nyt oli vain minun mielipiteeni. Kiitos vielä kivasta blogista, aion jäädä seuraamaan. Terveisin: farmarin rouva

  • Hei! Tervetuloa lukemaan blogia ja kiitos erinomaisesta huomiosta! Yksi tapa vähentää kuluvia esineitä kuten juuri lakanoita on se, ettei hankikaan uutta tilalle, kun heittää loppuunkulutetun pois – siinähän ne vähitellen vähenevät kohti sopivaa lukumäärää, mikä se kellekin sitten on. Meillä ei ole sellaisia "varaston perukoita" jossa voisin pitää kaikenlaista odottelemassa käyttöä (ja sitä muistanko edes sen olemassaolon), kaikki on pidettävä kaapissa 🙂

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa