Mysteeriesine – mikä se on ja voiko sen heittää pois?

Usein järjestellessä tulee vastaan mysteeriesineitä, joista ei oikein tiedä mitä ne ovat saati tarvitaanko niitä vielä johonkin. Itselleni näin kävi jokin aika sitten, kun vaihdoin puhelinliittymää. Sain uuden SIM-kortin, joka oli kiinni tällaisessa isommassa kortissa. Toiselle puolelle oli painettu kortin alkuperäinen pin-koodi sekä jokin viivakoodi.

Pikku läpykkä pyöri pöydällä muutaman päivän, kun en osannut päättää onko siinä tietoa mikä pitäisi säästää vai ei. En halunnut säilöä muovinpalaa turhaan, mutta olisi myös tyhmää heittää pois jokin tärkeä koodi.

Nykyään asioihin saa selvyyden uskomattoman nopeasti netin kautta. Twiittasin DNA:lle ja kysyin, pitääkö esine pitää tallessa. Sain vastauksen melkein heti:

DNA Asiakaspalvelu @DNA_Palvelu
@millahavanka Tilauksen aktivoinnin jälkeen tuota ei tarvitse. Vain prepaid -liittymän kehys tarvitsee säilyttää PIN ja PUK koodien vuoksi

DNA Asiakaspalvelu @DNA_Palvelu
@millahavanka Kaupan päälle vielä synonyymi: SIM-korttiaihio 😀

Kiitoksia! Nyt tiedämme mikä läpykän oikea nimi on ja että sen voi heittää rohkeasti menemään.

+ + +

Minua kiinnostaisi tietää, minkä esineiden säästämisen kanssa sinä painit tällä hetkellä. Paljasta mysteeriesineesi, niin otetaan selvää mitä sen kanssa kannattaisi tehdä!