Mysteeriesineet, mihin ne kuuluvat?

Käsi tarttumassa kysymysmerkkiin

Katselin ympärilleni täällä kotona ja huomasin erinäisiä esineitä lojumassa siellä täällä. Kaikellahan pitäisi olla paikkansa, mutta jotkut eivät sinne paikalleen olleet löytäneet. Valitsin tähän kolme satunnaista esinettä ja kerron, mihin ne meillä kuuluvat.

Kolme koditonta esinettä, vetoketjun vedin, UNO-peli ja ilmapallot

Esine nro 1 on isosta käsilaukustani irronnut vetoketjun vedin. Laukussa on onneksi paljon muitakin taskuja. Kyseessä on klassinen tekemätön päätös. Voiko tämän korjata? Päätän että ei. Laitan vetimen metallinkeräykseen.
Esine nro 2 on Uno-peli, jota pelasimme edellisenä päivänä. Junnu on unohtanut sen keittiön pöydälle ja se on hautautumassa opiskelupapereideni alle. Sen paikka on junnun huoneessa pikkupelien laatikossa.
Esineet nro 3 ovat ilmapalloja, joita junnu löysi jostain ja käski puhaltaa. Sen jälkeen ne ovatkin pyörineet täällä jaloissa. Vien ne junnun huoneeseen.
Voit tehdä tämän itsekin vaikka heti! Poimi käteesi kolme väärässä paikassa lojuvaa esinettä ja kerro kommenteissa mihin ne kuuluvat. Jos et tiedä, mietitään yhdessä!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa