Mysteeriesineet, mihin ne kuuluvat?

Käsi tarttumassa kysymysmerkkiin

Katselin ympärilleni täällä kotona ja huomasin erinäisiä esineitä lojumassa siellä täällä. Kaikellahan pitäisi olla paikkansa, mutta jotkut eivät sinne paikalleen olleet löytäneet. Valitsin tähän kolme satunnaista esinettä ja kerron, mihin ne meillä kuuluvat.

Kolme koditonta esinettä, vetoketjun vedin, UNO-peli ja ilmapallot

Esine nro 1 on isosta käsilaukustani irronnut vetoketjun vedin. Laukussa on onneksi paljon muitakin taskuja. Kyseessä on klassinen tekemätön päätös. Voiko tämän korjata? Päätän että ei. Laitan vetimen metallinkeräykseen.
Esine nro 2 on Uno-peli, jota pelasimme edellisenä päivänä. Junnu on unohtanut sen keittiön pöydälle ja se on hautautumassa opiskelupapereideni alle. Sen paikka on junnun huoneessa pikkupelien laatikossa.
Esineet nro 3 ovat ilmapalloja, joita junnu löysi jostain ja käski puhaltaa. Sen jälkeen ne ovatkin pyörineet täällä jaloissa. Vien ne junnun huoneeseen.
Voit tehdä tämän itsekin vaikka heti! Poimi käteesi kolme väärässä paikassa lojuvaa esinettä ja kerro kommenteissa mihin ne kuuluvat. Jos et tiedä, mietitään yhdessä!