Mysteeriesineet

Katselin ympärilleni täällä kotona ja huomasin erinäisiä esineitä lojumassa siellä täällä. Kaikellahan pitäisi olla paikkansa, mutta jotkut eivät sinne paikalleen olleet löytäneet. Valitsin tähän kolme satunnaista esinettä ja kerron, mihin ne meillä kuuluvat.

 

 

 

Esine nro 1 on isosta käsilaukustani irronnut vetoketjun vedin. Laukussa on onneksi paljon muitakin taskuja. Kyseessä on klassinen tekemätön päätös. Voiko tämän korjata? Päätän että ei. Laitan vetimen metallinkeräykseen.
Esine nro 2 on Uno-peli, jota pelasimme edellisenä päivänä. Junnu on unohtanut sen keittiön pöydälle ja se on hautautumassa opiskelupapereideni alle. Sen paikka on junnun huoneessa pikkupelien laatikossa.
Esineet nro 3 ovat ilmapalloja, joita junnu löysi jostain ja käski puhaltaa. Sen jälkeen ne ovatkin pyörineet täällä jaloissa. Vien ne junnun huoneeseen.
Toteuta toimintatorstai teilläkin! Poimi käteesi kolme väärässä paikassa lojuvaa esinettä ja kerro kommenteissa mihin ne kuuluvat. Jos et tiedä, mietitään yhdessä!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa