Nopea toiminta on avainkysymys

Saimme muutama päivä sitten taloyhtiöön uudet hienot lukittavat postilaatikot. Taloyhtiön pj tuli tuomaan laatikon avaimen henkilökohtaisesti. Pussissa oli postilaatikon käyttöohje, nimikyltin tilausohje ja salasana palveluun, avaimet sekä avaimen lisätilauskoodi.

Jos et ole varuillasi, tällainen pussukka jää pöydille lojumaan, hautautuu muihin papereihin ja lisää epäjärjestystä. Viattomaan avainlähetykseen sisältyy monta esinettä, joille on keksittävä paikka. Ja se on tehtävä heti, tai pussukasta tulee osa sisustustasi.

Minigrip-pussi: laitan sen pienten siistien pussien laatikkooni. Uudelleensuljettavat pussit ovat näppäriä kuljetuksessa.

Avaimet: kiinnitän niihin nimikyltin, johon kirjoitan mitä nämä avaimet ovat. En halua taloon yhtään merkitsemättömiä avaimia. Ripustan avaimet avainnaulakkoomme. (Niitä voisi varmaan myös pitää kotiavaimen mukana, mutta matka laatikolle ei ole pitkä.

Avainkoodi: otan kännykällä kuvan ja lataan sen Evernote-palveluun.

Postilaatikon säätöohjeet: ei mitään rakettitiedettä, ei henkilökohtaisia tietoja. Silmäilen läpi ja laitan paperinkeräykseen. Jos ohjeet olisi pitänyt säästää, olisin laittanut ne käyttöohjelaatikkoon.

Nimikyltin tilausohjetarra: otan kännykällä kuvan ja lataan sen Evernote-palveluun. Suttaan salasanat ja laitan pussin roskiin.

Done! Taidankin mennä katsomaan onko tänään postia!