Kolmen tunnin järjestämisstartti ja muita kodin järjestämisen palveluita Tampereen alueella

Kirjat ja verkkokurssit neuvovat järjestämisessä, mutta joskus avun on paras tulla paikan päälle. Ammattilaiselle kehtaat aina avata ovesi! Yhdessä tehden saamme asiat etenemään. Sinä määräät tahdin – tehdään reippaasti tai rauhassa.

Järjestämisstartti - nyt tunti kaupan päälle!

Kolmen Neljän tunnin startti järjestämiseen
KORONATARJOUS: Osta lahjakortti etukäteen, saat tunnin kaupan päälle!
190 €

Kolmessa tunnissa ehtii raivata ja järjestää yllättävän paljon, kun keskitytään asiaan. Otetaan kohteeksi haluamasi tila – vaikkapa vaatehuone, keittiön kaapit, eteinen – ja käydään se läpi järjestelmällisesti. Tutkitaan mitä miltäkin hyllyltä ja mistäkin pussukasta löytyy (”Täälläkö tämä onkin! Olen etsinyt tätä pitkään!”) ja laitetaan takaisin vain se, minkä todella haluat siellä säilyttää. Mitään ei tietenkään heitetä pois vastoin tahtoasi. Sinun kannattaa käyttää hyväksi se energia ja rohkeus, jonka saat järjestämisavusta, ja tehdä vihdoinkin ne päätökset, joita olet lykännyt.

Jos ostat nyt korona-aikaan etukäteen itsellesi lahjakortin, saat samalla hinnalla ylimääräisen tunnin järjestämisapua. Voimme käyttää nämä neljä tuntia joko kerralla tai kahdessa osassa. Lahjakortti on voimassa tämän vuoden loppuun saakka.

Lähetä minulle viesti, niin saat maksutiedot ja lahjakortin!

Sisumarket logo

Voit myös ostaa lahjakortin Sisumarket-verkkokaupan kautta.

Itsetunnon kohotus

Vaatteet, kosmetiikka ja korut järjestykseen
190 € / 3 tuntia

Käydään läpi vaatekaappisi ja laitetaan pois kaikki sellaiset vaatteet, jotka eivät saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi. Siivotaan kosmetiikkalaatikot vanhentuneista tuotteista. Mietitään korusäilytys kuntoon. Löydä taas laittautumisen ilo!

Valmistautuminen muuttoon

Pakkaa mukaan vain se, minkä haluat uuteen kotiin
190 € / 3 tuntia

Oletko muuttamassa? Tuntuuko pakkaaminen vaikealta? Tarvitsetko henkistä tukea luopumiseen? Tehdään yhdessä suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Uuteen kotiin ei kannata viedä tavaroita, joita ei ole käyttänyt aikoihin ja jotka eivät tunnu enää hyödyllisiltä.

Järjestämisapua vanhemmille

Tue vanhempiasi järjestämispalvelun avulla

Huomaathan, että kotitalousvähennystä voi saada omassa kodissa tehdyn työn lisäksi myös vanhempien tai isovanhempien kodissa tehdystä työstä. Ikääntyviä vanhempia voi tukea järjestämispalvelun avulla. Palvelu on hienotunteista ja luottamuksellista.

Säännöllinen järjestämistapaaminen

Säännöllinen järjestämistapaaminen

Tarvitseeko koko talo parempaa järjestystä? Tavataan järjestämisen merkeissä joka toinen viikko tai joka kuukausi vaikkapa puolen vuoden tai vuoden ajan! Järjestät itsenäisesti tapaamisten välillä hyödyntäen sähköistä jaettua tehtävälistaa. Kyllä tulee tehtyä!

Voimme ensin tavata maksuttoman arviointi- ja suunnittelukäynnin merkeissä, jolloin käymme läpi tilanteen rauhassa. Huom. Säännölliset asiakkaani saavat palvelun alempaan hintaan.

Kotona tehtävästä järjestelytyöstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä. Lue verottajan ohjeet >>

Hinnat sisältävät alv 24% ja matkakulut Tampereen sisällä.

Laita pieni viesti, niin homma lähtee liikkeelle!


Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!