Pidä lempihuivista kiinni ja anna mennä

Tänä toimintatorstaina iskemme huiveihin. Pidän kovasti huiveista ja niitä oli kertynyt aika paljon. Huivit eivät enää mahtuneet koreihinsa, joten niitä piti karsia. Hankalan säilytyspaikan takia olin käyttänyt lähinnä kuvassa näkyvää mustavalkoruudullista isoa huivia. (On muuten hyvä ja monikäyttöinen huivi! Se on joku muukalaislegioonahuivi Varustelekasta. Jos minulla olisi vain yksi huivi, pitäisin varmaan sen.)

Pidä säilytyspaikassa vain sen verran tavaroita, mitä sinne mahtuu.
Ensimmäinen askel on katsoa mitä on vastassa. Kumosin kaikki huivit sängylle.

Lajittelin huiveja vähän tyylin ja käytön mukaan.

Tenkkapoo, pitääkö vai eikö. Tämä  huivi on iso kala-aiheinen kangas, jonka vanhempani ovat tuoneet Thaimaasta. En ole käyttänyt sitä paljoakaan, mutta kuvio tekee minut iloiseksi ja väri on kaunis. Voisin käyttää sitä enemmänkin. Päätän säästää sen.

Laitan juhlahuivit omaan laatikkoonsa. Siinä on Pekingistä tuodut kaksi huivia, Bangaloresta tuodut kaksi huivia, pitsimäinen valkoinen huivi ja kiiltävähkö punainen huivi, johon sopivat punaiset korkkarit minulla on.

Löydän kuusi huivia, joista voin luopua.

Juhlahuivien laatikkoon tulee yksi iso huivi lisää.

Laitan sinne thai-huivinkin ja otan pois kiinalaiset huivit, koska haluan käyttää niitä arkenakin.

Arkihuivit sijoitan eteisnaulakon keskihyllylle. En vielä tiedä toimiiko paikka, mutta nyt ne ovat näkyvissä ja helpommin otettavissa kuin ylhäältä.

Ylös jäävät vain aikuisten pipo- ja hanskakorit. Lapsen pipot ja hanskat löytyvät eteisen jakkarassa olevasta säilytyskorista.

Nyt näkymä on siisti. Seuraavaksi edessä on kokeilu käytännössä: onko arkihuivikorin paikka sopiva ja tuleeko sieltä otettua huiveja tehokkaammin käyttöön.
Minkä paikan sinä voisit järjestää kotonasi jo tänään?