Sensaatio! Kuinka kuka tahansa pystyy tekemään mitä tahansa milloin tahansa

Tänään kerron teille pettämättömän keinon saada aikaan mitä tahansa haluattekin. Haluatko timmit lihakset? Haluatko tehdä kauniita betonitöitä? Haluatko alkaa ommella tyylikkäitä vaatteita? Kaikki onnistuu, olit miten kiireinen tai saamaton tahansa.

Sinä kuntoilija. Osta itsellesi käsipainot, kuntopyörä ja dieettikirja. Tunnet miten kilot alkavat karista heti kun saat kassalta kuitin käteesi.

Betonitaiteilijalle suosittelen paria kahdenkymmenen kilon sementtisäkkiä ja opusta “Kauneimmat betoniporsaat”. Näen herkät luomuksesi jo sieluni silmillä.

Tulevan vaatemuotoilijan kannattaa tietenkin kerätä varastot täyteen erilaisia kankaita ja investoida kalliiseen ompelukoneeseen. Myös saumuri kannattaa hankkia. Tänä vuonna joululahjoja ei tarvitse miettiä, kaikki saavat sinulta ihania itsesuunniteltuja designvaatteita.
 
Ainakin kuvitelmissa. Kyse on tietenkin suuren luokan itsepetoksesta.

Läski ei sula jos kuntopyörää ei käytetä säännöllisesti. Betonijauhe ei kivety ruusuiksi ja porsaiksi vaikka miten odottaisi. Eikä kankaista tule itsestään vaatteita vaikka niitä olisi miten paljon. Jos sinulla ei ole aikaa tehdä jotain, pelkkä tarvikkeiden hankkiminen ei sitä aikaa sinulle raivaa.

Jaa mistä tiedän? Olen hankkinut itselleni Wii-kuntoilupelejä, betonia ja kankaita. Minulla ei ole edelleenkään timmejä vatsalihaksia, betonit on käytetty kaivon korjaukseen, eikä retroverhosta tullut tunikaa.

Toiveiden ja haaveiden shoppaaminen kannattaa tunnistaa ajoissa ja käyttäytymismalli murtaa. Kovin paljon varusteita ei kannata pitää tilaa viemässä sitä päivää odottelemassa, että sinulla olisi vihdoin aikaa käyttää niitä.

Tässä se todellinen keino saada aikaan mitä haluat:

Jos haluat tehdä betonitöitä, tee betonitöitä. Mieti etukäteen mitä haluat tehdä, hae säkki ja toteuta suunnitelma. Älä tuhlaa rahaa ja tilaa pelkkiin haaveisiin. Haaveile, suunnittele ja toteuta!

(Ja nyt kannattaa käyttää ne omenat johonkin ennen kuin menevät pahaksi!)