Sinun ei ole pakko ottaa

”Naapuri oli heittämässä näitä pois, nehän olivat ihan kunnossa vielä, pakko oli ottaa.” ”Äitivainaalta jäi kymmenen laatikollista mukeja, koko elämänsä niitä kerännyt, pakkohan ne oli jonkun ottaa.” ”No kun nämä olivat tarjouksessa, niin pakko oli ottaa.”

Annanko vielä lisää esimerkkejä?

Aina kun ajattelet “pakko ottaa”, se on merkki siitä, ettet ole itse ratissa vaan jokin muu voima ohjailee sinua.

Miten niin pakko? Sinun ei ole “pakko” pelastaa muiden romuja. Sinun ei ole “pakko” säilyttää suvun ns. aarteita eli tavaroita, joilla on tuskin tunnearvoakaan. Sinun ei todellakaan ole “pakko” ostaa kaupasta yhtään enempää kuin todella henkiinjäämistäsi varten tarvitset.

Aina kun kuulet itsesi sanovan tämän sanan, iske takaisin vasta-argumentilla. “Minun ei ole mikään pakko! Minä en tarvitse tätä. Minä en ole tästä vastuussa. Tämä ei ole minun ongelmani.”

Unohda alitajuinen pakko. Ota vapaaehtoisesti vain se mitä tarvitset ja mikä todella tuottaa sinulle aitoa iloa.

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!