Naapurit, ei enää mitään nähtävää! Erota kodin sisäpuoli ja ulkopuoli

Valon läpäisevä ikkunakalvo makuuhuoneessa

Pihan tasolla ja kulkuväylän varrella oleva makuuhuoneen ikkuna ei houkuta pitämään verhoja auki. Jokseenkin aina kun näkymä on ollut avoin, joku on ohimennessään kurkannut sisälle. Meillä on kauhean kivat naapurit, mutta pidän kuitenkin mieluummin makuuhuoneemme yksityisenä tilana. Siispä olemme eläneet verhojen takana keinovalossa.

Ikuhämärä alkoi käydä hermoille, joten ratkaisin asian ikkunakalvolla. Kalvo peittää sopivasti ikkunan alaosan, ja yläosan peittona voi olla verho tai sitten ei mitään.

Kalvo oli helppo kiinnittää. Ensin varmistettiin että pala on sopivan kokoinen ikkunaan. Meidän piti leikata pieni suiro reunasta pois. Sitten ikkuna puhdistettiin sormen-, tassun- ja kuononjäljistä ja kostutettiin vesi-astianpesuaineseoksella. Kalvopalasta otettiin pois suojamuovi ja se läntättiin märkään ikkunaan. Vesikerroksen päällä kalvon sijoittelun sai vielä viimeisteltyä. Kuplat ja ylimääräiset vedet poistettiin lastalla.

Nyt sisäpuoli pysyy sisäpuolena ja ulkopuoli ulkopuolena. Tykkään että asiat ovat järjestyksessä!

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!