Sitten on aikaa

Ihanaa, mökkikausi on taas käynnissä! Rankan työviikon jälkeen päästään mökille rentoutumaan ja rauhoittumaan! Vietetään koko kesäloma mökillä!

 Pitääkin ostaa sinne vähän kesäkukkia. Siellä ois se yksi seinä joka pitäisi maalata. Tänä vuonna voitais muuten rakentaa sinne uusi isompi terassi! Aattele miten ihanasti siellä sitten mahtuu grillaamaan! Ne ulkohuonekalut siellä pitää muuten käsitellä taas. Sopisko siihen terassiin semmoinen pergola?

Uskaltaakohan sinne laiturille enää mennä, muistatko kun siinä oli pari aika huonoa lautaa? Se pitäis varmaan uusia.

Sitku meillä on se seinä maalattu ja terassi rakennettu ja laituri nakutettu ja ulkotuolit öljytty ja kukkapenkit kitketty ja istutuslaatikot koottu ja pensaat trimmattu ja vene tervattu ja kesäloma mennyt niin sitten kyllä ehditään istua ja rentoutua!

Eiku…?!

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa