100 kysymystä arjesta

Kerään Suomen juhlavuonna tapaamiltani ihmisiltä vastauksia sataan kysymykseen arjesta ja julkaisen niitä tällä sivulla.

 1. Epämieluisin lahjasi ja mitä teit sille? Iso Tupperware-kulho, pyöreä, kirkkaan vihreä, ei mahdu mihinkään kaappiin. Lahjoitin sen töihin ruokatarjoiluun.
 2. Harrastatko kirppareilla kiertelyä? Kiertelen, nykyään en juuri osta mitään. Lapset teinejä. Etsin haarukoita ja veitsiä -> tulos 0.
 3. Heitätkö koskaan roskia maahan? Ei muuta kuin nenäliinan palasia.
 4. Jaatko koskaan ostoslöytöjäsi sosiaalisessa mediassa? En!
 5. Jos sinulla olisi taikasauva, minkä asian muuttaisit kodissasi? Katon korkeammaksi, ikkunat suuremmiksi.
 6. Jos veisit kaikki tavarat pois ja saisit ne takaisin yksi kerrallaan, mitä hakisit ensimmäisenä? (Aikuinen) Kalsarit | (Nuori) Haalarin
 7. Juotko pullovettä vai hanavettä? Hana
 8. Jääkö rentoutumiselle arjessa tarpeeksi aikaa? Yleensä jää
 9. Kiinnitätkö huomiota siihen, miten tuote on pakattu? (Nuori) En ole kiinnittänyt huomiota miten tuote on pakattu.
 10. Kiinnostaisiko lastenvaatteet tai -tarvikkeet palveluna? Kiinnostaisi. Vauvan kohdalla toimisi, että saisi laittaa eteenpäin käyttöön. Isomman kohdalla kärsineet taas vaikkapa kierrätykseen.
 11. Kiinnytkö helposti tavaroihin? Kiinnyn. Tavaroihin liittyy muistoja ja tunteita ja epätietoisuus siitä, tarvitaanko niitä vielä joskus. Jos tavara on lahja tai maksanut paljon, siitä on vaikea luopua.
 12. Kuinka paljon on tarpeeksi? Kun mikään ei lopu kesken, mutta ei jää käyttämättäkään. Minimin päälle siis muutama lisää.