Täällähän on vaikka mitä!

Järjestelylle on paljon hyviä syitä, ja minulle se on myös stressinhallintaa. Jos jokin asia tai tilanne kismittää, niin pieni järjestelytuokio helpottaa kummasti. Jos saa jotain laitettua pois, vielä parempi.

Tässä yhtenä päivänä kismitys toi minut keittiön seinähyllyille. Muutettuamme tähän asuntoon vaihdoimme maustehyllyn tapaisen lokerikon kolmeen avohyllyyn. Ne ovat olleetkin niin mieluisia, että ovat vaivihkaa täyttyneet ylenpalttisesti.

Pyyhin pölyjä, löysin vanhoille tee- ja kahvipurkeilleni nerokkaamman paikan, siirtelin esineitä, asettelin tavarat ilmavammin hyllylle.

Mieheni vilkaisi ohimennen mitä puuhaan, jäi oikein katsomaan, ja sanoi: ”Ai, laitoit nuo kissat sinne ylös.” Minä ihmettelemään, että ovathan ne aina siellä olleet. Tarkemmin tutkittuaan mies bongasi hyllyltä useita tavaroita, joita ei ollut aiemmin huomannut. ”Täällähän on vaikka mitä!”

Tämä oli vain pientä pöyhintää pienellä alueella.

Mitä tavarapaljouteen kadonnutta voisit löytää, jos järjestäisit kokonaisen kaapin tai varastohuoneen? Ja toisaalta: mitkä kauniit esineesi haluaisit nostaa paremmin esille antamalla niille vähän väljemmän ympäristön?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa