Tampereen palvelut lapsiperheille yhdestä paikasta

Tiedon etsiminen netistä on pahempaa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Se on usein pikemminkin kuin sen ainoan terävän neulan etsimistä sadasta neulatyynystä, jotka on piilotettu ympäri taloa.

Jos elät lapsiperheessä, sinulle todennäköisesti on liiankin tuttua jatkuva tarpeellisten kapineiden hukkaaminen ja etsiminen. Et varmastikaan jaksaisi tehdä sitä vielä verkossakin. Mistä tietoa neuvoloista, iltapäiväkerhoista, ongelmista teinin kanssa, mistä tukea univelasta saati avioerosta selviytymiseen?

Tampereella kokeillaan nyt uutta palvelua.

tampereenpalvelut.fi kokoaa tietoa Tampereella perheille tarjolla olevista Tampereen kaupungin, yritysten, järjestöjen ja seurakuntien palveluista samaan paikkaan.

Toimijoita voi etsiä karttanäkymästä, ja palvelut on ryhmitelty myös selkeästi elämänvaiheittain.

Palveluita perheille Tampereella -verkkosivu
Tampereen perheiden palvelut samalla sivulla

Sivusto on testikäytössä marraskuun loppuun saakka. Jos asiakkaat kokevat sivuston toimivaksi, se otetaan pysyvään käyttöön ja sisältöä laajennetaan uusiin palveluihin. Kokeile siis sivustoa, etsi oman perheesi tilanteeseen sopiva tieto, apu ja tuki ja anna palautetta!

Lisätietoa palvelusta:

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/artikkelit/2017/09/13092017_1.html

Taustalla avointa dataa tarjoava tietovaranto

Palveluportaali hakee palveluiden tuottajatietonsa Suomi.fi-palvelutietovarannosta. Se on julkinen, kaikkien hyödynnettävissä oleva tietokanta, johon kerätään tieto erilaisista (ensisijaisesti julkisen puolen) palvelukanavista. Palvelujen tiedot löytyvät hakusanoilla yhdenmukaisesti riippumatta siitä, mikä organisaatio palvelua tuottaa.

 

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!