Tilaa läksyjentekoon

Perheessämme asuu eräs nuori mies, tokaluokkalainen poika, joka tekee läksynsä yleensä keittiön baaripöydän ääressä, koska se on kiva keskeinen paikka kotonamme. Koska samaa pöytää käytetään myös kotitoimistona ja välipalantekoalustana, tila on monesti loppunut kesken puhumattakaan työrauhasta. Pojalla on omakin koulupöytä huoneessaan, mutta se on näyttänyt tältä.

Koulupöytä ennen

Halusin järjestää hänelle rauhallisen läksyntekopaikan ja laitoin pöydän kuntoon. Nostin taskukirjat pöydän yläpuolella olevalle hyllylle, siirsin läppärin yhteen pöydän laatikoista ja laittelin muut pöydälle eksyneet pikkutavarat oikeille paikoilleen.

Koulupöytä jälkeen

Muistan omilta kouluajoiltani, miten ihanalta tuntui tehdä läksyjä tai muita puuhia siistin pöydän ääressä, jossa kaikki tarvittava oli helposti löydettävissä ja pöytäpinta oli tyhjä. Katsotaan mitä poika tästä sanoo! (Arvaan että ensimmäinen kommentti on: Missä mun tietokone on??!) Läksyjä ei onneksi enää monena päivänä tänä keväänä tulekaan 🙂

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

Morjens

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Hahmottelen näissä parin kolmen minuutin lukupätkissä sitä, millainen koti voisi lähitulevaisuudessa olla: ehkä vähemmän neliöitä, mutta myös vähemmän omistettua tavaraa, teknologia paljossa apuna, asukkailla arki hanskassa.

Bloggauksia saa mieluusti jakaa ja kommentoida. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Tykkää ja seuraa