Tilaa läksyjentekoon

Perheessämme asuu eräs nuori mies, tokaluokkalainen poika, joka tekee läksynsä yleensä keittiön baaripöydän ääressä, koska se on kiva keskeinen paikka kotonamme. Koska samaa pöytää käytetään myös kotitoimistona ja välipalantekoalustana, tila on monesti loppunut kesken puhumattakaan työrauhasta. Pojalla on omakin koulupöytä huoneessaan, mutta se on näyttänyt tältä.

Koulupöytä ennen

Halusin järjestää hänelle rauhallisen läksyntekopaikan ja laitoin pöydän kuntoon. Nostin taskukirjat pöydän yläpuolella olevalle hyllylle, siirsin läppärin yhteen pöydän laatikoista ja laittelin muut pöydälle eksyneet pikkutavarat oikeille paikoilleen.

Koulupöytä jälkeen

Muistan omilta kouluajoiltani, miten ihanalta tuntui tehdä läksyjä tai muita puuhia siistin pöydän ääressä, jossa kaikki tarvittava oli helposti löydettävissä ja pöytäpinta oli tyhjä. Katsotaan mitä poika tästä sanoo! (Arvaan että ensimmäinen kommentti on: Missä mun tietokone on??!) Läksyjä ei onneksi enää monena päivänä tänä keväänä tulekaan 🙂

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!