Vessan pikkuesineiden järjestely

Vessat ja kylppärit ovat totisesti pikkutilpehöörin tyyssijoita, ja jos kaikkea sitä puhtauden ja kauneuden vuoksi hankittavaa sälää ei pidä tiukasti järjestyksessä, se valtaa joka nurkan ja lainehtii ympäriinsä.

Meillä sälä oli kyllä hyvin vangittuna koreihin, mutta tarvitsin niistä toisen käyttöön muualle, ja yksi kori näytti vähän ahtaalta.

Hankin Ikeasta pienen mutta jämäkän lokerikon, joka säästää pöytäpinta-alaa.

Sitten tonkimaan mitä tilpehöörikorista löytyykään.

Kaikki säilytystavaroiden sisällä olevat säilytystavarat täytyy aukaista ja tutkia. Muuten homma on kuin muutto pienoiskoossa – samat vanhat avaamattomat pahvilaatikot varastosta suoraan uuteen varastoon.

Uudessa lokerikossa purnukat ovat paremmin löydettävissä.

Vielä on työsarkaa jäljellä.

Tämän takia kaikki purkit pitää avata. Pinnejä löytyi kahdesta eri purkista.

Rikkinäiset esineet korjataan tai heitetään pois. Älä säästä mitään ikivanhoja tavaroita, joita ehkä joskus tulevaisuudessa voisit käyttää. Ne käyvät tulevaisuudessa aina vain vanhemmiksi ja vanhemmiksi. Älä säästä myöskään mitään kertakäyttöroinaa. Satsaa hyvälaatuisiin käyttöesineisiin, joita sinun ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti.

Valmis! Nimilappuja laatikoissa ei nyt ole, pitää katsoa millainen ratkaisu olisi hyvä vai tarvitaanko mitään lappuja. Läpinäkyvät laatikot ovat siitä hyviä, ettei sisältöä tarvitse arvailla. Toisaalta jos sisältö on epäjärjestyksessä, näkyy se rumasti heti ulos.

Heitin pois jonkin verran roskaa, yksi meikkipussi menee kierrätykseen ja muutama säilytyspurkki vapautui muuhun käyttöön.

Kaikkiin kuuteen lokeroon meni sopivasti tavaraa. 1. Hammastarvikkeet 2. Meikkitarvikkeet 3. Lääkkeitä 4. Parranajo 5. Naistentarvikkeita 6. Muita pikkutarvikkeita kuten kirjanmerkki

Minkälaisia ratkaisuja teillä on nyt kylppärin pikkusälälle? Toimiiko homma vai voisiko jotain parantaa? Hukkuvatko hiuslenksut mystisesti?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa