Vuokrattavana vaikka mitä

Kuva: betancourt

Tarvittavan tavaran vuokraaminen on yksi tapa saada tarvittava hyöty ilman omistamisen taakkaa. Mutta mitä kaikkea voikaan vuokrata? Vanhastaan tulee mieleen ensin auto, elokuva, asunto, mutta tarjontaa on nykyään paljon enemmän. Kaikki ei tietenkään ole vuokrattavissa joka paikassa, mutta tutkitaanpa mitä ylipäänsä on tarjolla:

Rakentaminen ja remontointi. Hommissa tarvitaan isoja koneita, joita ei tulisi mieleenkään ostaa omaksi. Betonimylly, rakennustelineet, nosturit ovat tuttuja esimerkkejä vuokrattavista tavaroista, mutta vuokrata voi myös pienempiä työkaluja.

Puutarhanhoito. Vuokrattavissa on esim. siimaleikkuri, minikaivuri, jyrsin ja klapikone.

Juhlat. Kukaan ei varmaakaan osta linnaa juhlien takia, vaan tila vuokrataan. Mutta sen lisäksi vuokralle saa esim. tuoleja, pöytiä&pöytäliinoja, naulakkoja, pomppulinnan, astioita, koristelutarvikkeita, juhlapukuja ja vaikka vaahtotykin.

Harrastukset. Jos haluat kokeilla telttailua, voit vuokrata esim. teltan, makuupussin ja trangian. Hiihtäjä ja laskettelija voi vuokrata sukset, sauvat, kypärän, lumilaudan. Hevosen voi vuokrata tai käydä pelkällä ratsastustunnilla. Kameroita ja mikrofoneja vuokrataan. Pianon voi vuokrata yhteen tapahtumaan tai vaikka vuodeksi.

Perhe. Vuokralla on lasten kuljettimia kuten rintareppuja, lastenrattaita, turvaistuimia, löytyy myös esim. ultraäänilaite ja rintapumppu.

Liikkuminen. Autonvuokraus on tuttua ja peräkärry on helppo vuokrata. Vuokralle saa myös esim. pyörän, kanootin, kajakin, soutuveneen, segwayn ja limusiinin.

Erikoiset. On mahdollista vuokrata myös kana, pupu, taulu ja elokuvateatteri.

Mitä olet itse vuokrannut ja miksi? Mitä olisi kätevää saada vuokrattua?

Milla Havanka

Milla on innostuja, rohkaisija ja ongelmanratkaisija. Hänen yrityksensä Mekaselska on kannustanut kohti fiksuja ja iloisia koteja vuodesta 2011.

2 kommenttia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ei varsinaisesti vuokraamista, mutta vuokrauspaikoista saa joskus erikoisempiakin palveluita. Esim. Salon Rakennuskonevuokaamo SRKV täyttää heliumpalloja, jos vaikka lasten juhliin muutaman hankkii. 🙂

  • toi ois kätevä toi vuokrattava perhe, etenkin lapset! sais palauttaa, kun ei jaksa, ja joku muistuttais vielä eräpäivästä… 😀 hehee.

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Jos haluat tukea pienyrittäjää, se käy someaikana hyvin helposti jakamalla ja kommentoimalla kirjoituksia. Pienikin kommentti ilahduttaa. Kiitos!

Tykkää ja seuraa