Yhden minuutin sääntö raivaa tilaa isoille tehtäville

Gretchen Rubin esittelee kirjassaan The Happiness Project yhden minuutin säännön. Se on yksinkertainen tapa lähestyä järjestelmällisempää elämäntyyliä. Sääntö on helppo muistaa, mutta sen tehokas käyttö edellyttää johdonmukaisuutta.

Sääntö kuuluu näin: Minun on tehtävä mikä tahansa eteen tuleva tehtävä/kotityö/homma, jos sen voi tehdä korkeintaan minuutissa.

Minuutissa ehtii avata postit, viedä väärässä paikassa olevan lelun lastenhuoneeseen, pyyhkäistä keittiön pöydän.

Asioiden tärkeysjärjestyksessä tekemisessä on se ongelma, että pienet asiat tahtovat jäädä tekemättä, koska ne eivät yleensä ole tarpeeksi tärkeitä. Kun pieniä tekemättömiä asioita on paljon, ne alkavat vaivata. Tuntuu siltä, että niiden tekemiseen menisi pitkä aika, vaikka oikeasti ne olisi hyvin helppo ja nopea poistaa päiväjärjestyksestä, jos sen tekisi heti.

Kokeile säännön noudattamista ja kerro minkälaisia tuloksia sait!

Osta lahjakortti!

Osta itsellesi etukäteen järjestämislahjakortti, jonka voit käyttää epidemian laannuttua! Saat nyt neljä tuntia kolmen hinnalla.

Tutustu palveluihin ja osta lahjakortti!

Morjens

Milla Havanka - Ammattijärjestäjä Tampere - Blogi - Täällähän on vaikka mitä!

Tervetuloa selailemaan Mekaselskan blogia! Tarjoilen näissä pikku lukupaloissa sinulle ohjeita, tietoa ja uudenlaisia ajatuksia. Hyviä lukuhetkiä 🙂

Sisumarket, pienyrittäjien kauppapaikka

Sisumarketista voi ostaa suomalaisen pienyrittäjän palveluita, kursseja, lahjakortteja ja lippuja. Ostamalla näitä autat varmistamaan, että kaikki ne palvelut, joita sinä ja yrityksesi olette tottuneet käyttämään, ovat saatavilla ensi syksynäkin.

Sisumarket logo

Järjestetään yhdessä!

Kaipaatko apua järjestämisen alkuun pääsemiseksi? Voit tilata minut Tampereen kaupunkialueella kotikäynnille!

Lähetä viesti ja kerro pulmasi!

Tykkää ja seuraa

Seuraa Mekaselskaa somessa ja pidä järjestämisasiat mielessä!